Ξένος Μανιατογιαννης

Ξένος Μανιατογιαννης

Καλώς ήρθατε...

Στόχος μου μέσα από αυτή την προσπάθεια, είναι να επικοινωνήσουμε
και να συζητήσουμε τις απόψεις μου που διαβάζετε κάθε τόσο,
καθώς και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί

Σας ευχαριστώ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Προσωρινή αναστολή για τις αναρτήσεις


Στο εξής, οι αναρτήσεις θα δημοσιεύονται απευθείας στην ιστοσελίδα του συνδυασμού: www.dimosdimiourgias.gr

Περιμένουμε τα σχόλιά σας στο e-mail: xenos2010@yahoo.gr
read more “Προσωρινή αναστολή για τις αναρτήσεις”

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη Ξένου Μανιατογιάννη στη Βριλησσιακή


Τους κεντρικούς άξονες και τον οραματισμό του για τη δημοτική παράταξη «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ανταποκριτή της «Β», με αφορμή τη δημιουργία του νέου αυτοδιοικητικού σχήματος όπως αυτό γνωστοποιήθηκε σε εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την πορεία του «Τοπικού Συμβουλίου Νέων» στην περιοχή και χωρίς να απαρνιέται την πολιτική του προσωπικότητα και σταδιοδρομία στο Δήμο των Βριλησσίων, ο κ. Μανιατογιάννης αντιπρότεινε μια δημιουργική διακυβέρνηση απέναντι στη «διαχειριστική», όπως τη χαρακτήρισε, λογική των προηγουμένων ετών. Ορμώμενος δε από τις επαγγελματικές του γνώσεις ως τοπογράφος-μηχανικός, αναφέρθηκε εκτενώς στο χρονίζον ζήτημα του κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη, υποσχόμενος την ολοκλήρωση μιας πλήρους και σύγχρονης κυκλοφοριακής μελέτης.

Αναφερόμενος στην ανάγκη για διαβούλευση στις γειτονιές για ζητήματα που τις αφορούν, ο επικεφαλής της νέας παράταξης έκανε λόγο για ανάγκη συγχρωτισμού της «εμπειρίας και της γνώσης» με τη «φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό» των νέων στελεχών.

Συνοψίζοντας το όραμα του συνδυασμού στους άξονες της «άμεσης δημοκρατίας», της «περιβαλλοντικής διακυβέρνησης», της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» και της «βιώσιμης ανάπτυξης», ο Ξένος Μανιατογιάννης ευχαρίστησε τον ανταποκριτή της Κοινότητας για το βήμα ενημέρωσης των δημοτών, δηλώνοντας «παρών» στο προγραμματιζόμενο debate των Βριλησσίων στο Πνευματικό Κέντρο, εφόσον υπάρξει ανταπόκριση και από τους επικεφαλείς των υπολοίπων παρατάξεων.
read more “Συνέντευξη Ξένου Μανιατογιάννη στη Βριλησσιακή”